ДОНИРАЈ

Донирај по желба и помогни ја работата на Стручните совети, актуелните активности или едноставно донирај за поддршка на работата на Глас. ГЛАС ЗА МАКЕДОНИЈА ВО ЦЕЛОСТ се финансира од доброволните прилози на симпатисерите, поддржувачите и членовите. Сметаме на твојата помош!
Повеќе наскоро >>

ПЛАТИ ЧЛЕНАРИНА ТУКА

Овде можете да извршите електронско плаќање на членарина. Брзо, лесно и со едноставен преглед на трансакциите. 
Повеќе наскоро >>

 

МЕДИУМИ

KOЛУМНИ

15.8.2019

СОЛЗА ГРЧЕВА: До гуша во правда

Повеќе има шанси системот сам да се стабилизира, макар со правници вработени во разни фирми, одошто со главниве ѕвезди, чие перде е одамна пукнато.

4.8.2019

СОЛЗА ГРЧЕВА: Задолжителна лектира

И тука, како и во приказната на Твен, владеат две банди со огромни (наши) пари и медиумска моќ. Ако не си со едната, мора да си со другата. Живот вон нив не смее да постои. Независни, трети, четврти, за нив се еднакви на “Осмиот патник“. Стануваш туѓо тело кое ги збунува, лути, а богами и плаши. 

1 / 18

Please reload

ПОРТАЛИ

Please reload

ПРИНЦИПИ НА ГЛАС

 
 

ДОНАЦИИ И ЧЛЕНАРИНА

ГЛАС ЗА МАКЕДОНИЈА со предвидените програмски активности, имаа за цел да ги мобилизира сите сили кои се подготвени да работат на унапредувањето и зацврстувањето на Република Македонија во целост. 

Членарината која изнесува 100 ден. месечно и доброволните донации се есенцијални за организирање на основните функции на партијата.
Овие средства се улаќаат на сметката на ГЛАС ЗА МАКЕДОНИЈА согласно со законските норми.
Види детали.

Овде погледни ПП30 образец за денарска уплата.

ГЛАС ЗА МАКЕДОНИЈА ќе поднесува детални
финансиски извештаи на годишно собрание секој Јануари.

 
 
GLAS logo

СЕДИШТЕ на ГЛАС за Македонија СКОПЈЕ

ул. Мито Хаџивасилев Јасмин 36, 3/3/5, 1000 Скопје

  • Grey Facebook Icon
  • Tweet
  • Глас за Македонија канал

тел.: 070 542 005 

glaszamakedonija@gmail.com

Канцеларија СТРУМИЦА

ул. Панче Пешев 30,(патеката од Зегин кон детската болница)

Герасим Сејменов +389 78 229 024

Канцеларија ШТИП

ул. Панче Пешев 30,(патеката од Зегин кон детската болница)

Герасим Сејменов +389 78 229 024

Канцеларија ПРИЛЕП

ул. Панче Пешев 30,(патеката од Зегин кон детската болница)

Герасим Сејменов +389 78 229 024

ДЕНАРСКА СМЕТКА​

Политичка партија „Глас за Македонија” 

ул. Орце Николов 155 б, 1000 Скопје

Цел на дознака: Донација за Глас Скопје

Комерцијална банка АД Скопје, 

Адреса на банка: Орце Николов 3, 1000 Скопје,
Р. Македонија

Сметка бр: 300000004214007

Приходна шифра за донации: 562

ДЕВИЗНА СМЕТКА

Beneficiary: Politichka partija “Glas za Makedonija“, Skopje

Address: Orce Nikolov 155b, 1000 Skopje, Macedonia

Account: 0270100348540­

SWIFT: KOBSMK2X

BANK: Komercijalna banka AD Skopje

Bank adress: Orce Nikolov 3, 1000 Skopje, R. Macedonia

IBAN MK07300701003485468

© 2019 Глас за Македонија