КАНЦЕЛАРИЈА ВО ШТИП

Координатор: Мите Митовски + 389 76 737 857


Ги известуваме сите членови, симпатизери на Глас за Македонија, Штип и околината, дека отворивме контакт канцеларија во Штип. Ги повикуваме сите симпатизери и поддржувачи да се обратат до канцеларијата за да се вклучат директно во активностите.


Адреса: Ул. Борис Кирдич, деловен простор бр.22, Штип

Recent Posts

See All