КОЈ КРАДЕ, ТОЈ И ЛАЖЕ...!

Од извори на ДИК, денес дознавме дека на „Глас за Македонија“ ѝ се украдени околу 14.000 гласови. Од тие, 7000 само во ИЕ1!!!

Браво, браво за правната држава, за одбиените приговори и неотворањето на кутиите за да не се види мега фалсификатот! Кога ни зборуваа искусни политичари дека се краде од оној кој ќе им се стори дека им е закана, не верувавме дека е можно. Ајдуци, разбојници, бре...!

Жална Македонија!