МАКЕДОНИЈА ВО ИСТОРИСКА КРИЗА – ДЕНЕС!

ГЛАС за Македонија ве повикува на Собир во Драчево, „Плоштад на бранителите на Македонија”, 09.06.2018 (сабота) во 18 часот.


Ќе ви се обрати Проф. д-р Солза Грчева,

Претседател на „ГЛАС за Македонија”

на тема:

МАКЕДОНИЈА ВО ИСТОРИСКА

КРИЗА – ДЕНЕС!