НАРОДНА ТРИБИНА

ГЛАС за Македонија ќе одржи трибина во Охрид, на 30.03.2019 (сабота) во големата сала на Општина Охрид, со почеток во 17.00ч. Темата на трибината е „ Македонија - што понатаму”.

Ве очекуваме.