ОСТАВКИ И ЗАМИНУВАЊЕ!

Партијата ГЛАС ЗА МАКЕДОНИЈА во услови на актуелен криминал од највисок вид и компромитираност на 3-те власти – извршната (Владата), законодавната (Собранието) и Судската, бара ОСТАВКА и ЗАМИНУВАЊЕ на сите чинители од споменатата ВЛАСТ!


Отстапете од власта и заминете во неврат од политичкиот и општествениот живот, заради доброто на државата и на нејзиниот народ!

Октроираната власт која се представува од името на државата „Република Северна Македонија“ не само што е посрамотена, без углед и морална основа, туку потсетуваме дека таа ја погази граѓанската волја за непромена на името „Македонија“, изнуди/овозможи (не)уставни амандмани, од неа доживеавме кршење на човековите права, видовме политичка и лична дрскост, примитивно грабање, срамните амбиции, ненаситност и алчност, интриги, незнаење и мистификации, измами и злосреќа!


ОСТАВКА ВЕДНАШ!

DIMISSIONI SUBITO!

Recent Posts

See All