ОТВОРАЊЕ ВО КАВАДАРЦИ

Ги информираме сите членови и поддржувачи дека на 2.02.2020 (недела) во 11.00ч. ќе отвориме нова Координативна канцеларија на Глас за Македонија во ИЕ4 - Кавадарци. Ве покануваме да ни се придружите на отворањето.


Ул. Мито Хаџивасилев Јасмин бр.47, Кавадарци.Recent Posts

See All