КАНЦЕЛАРИЈА ВО СТРУМИЦА

Контакт: Герасим Сејменов +389 78 229 024


Ги известуваме сите членови, симпатизери на Глас за Македонија, од Струмица, Валандово, Гевгелија, Богданци и од другите места во околијата да не контактираат преку

Канцеларија на ГЛАС ЗА МАКЕДОНИЈА во Струмица, ул. Панче Пешев 30, (патеката од Зегин кон детската болница)

Recent Posts

See All