ПОВИК ЗА НАБЉУДУВАЧИ!

Во пресрет на закажаните предвремени парламентарни избори во Април 2020, Глас за Македонија објавува повик за пријавување на волонтери за НАБЉУДУВАЧИ на гласачките места, како и волонтери за работа на терен. Потребни се 7.000 волонтери низ целата држава. Вашето учество ќе биде клучно за спречување на неправилностите на гласачките места и спроведување на фер избори.


ПРИКЛУЧИ СЕ КОН ПРОМЕНАТА!

https://www.glaszamakedonija.mk/volonteri

Recent Posts

See All