Поддршка на стечајните работници од Велес

ГЛАС ЗА МАКЕДОНИЈА денес беше во поддршка на стечајните работници од Велес. Криминалната приватизација и селективната и произволна денационализација мора да бидат предмет на ревизија на силен Државен ревизор. На овие луѓе мора да им се впише целиот стаж, да им се исплатат заостанатите плати и да добијат право на полни пензии. На нивен грб се збогатија многу денешни олигарси. Доста беше!


Recent Posts

See All