СЕНАРОДЕН ПРОТЕСТ ПРОТИВ УСТАВНИТЕ ИЗМЕНИ


На 9ти јануари од 12.00 - 18.00ч. да излеземе масовно пред Собранието на Република Македонија и гласно да ги потсетиме народните избраници дека немаат легитимитет да ги гласаат уставните измени. Нашата татковина е Република Македонија, наше право е да се викаме Македонци.

Recent Posts

See All