Честит Илинден!

НЕКА Е ЧЕСТИТ И ВЕКОВИТ ПРАЗНИКОТ ИЛИНДЕН!

ГЛАС ЗА МАКЕДОНИЈА упатива најискрени честитки до македонскиот народ по повод двата ИЛИНДЕНА – 117 г. од Илинденското востание и 76 г. од одржувањето на Првото заседание на АСНОМ - симболи на борбата за ослободување и за создавање на слободна и суверена македонска држава.

Нека е за многу години!